Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale

Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale

Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Feb 2013   •   22:45

Fotbalistul Mihai Neşu, cu ajutorul fundaţiei pe care a înfiinţat-o după tragicul accident pe care l-a suferit în 2011, a reuşit până acum să ajute 11 copii cu probleme de sănătate.

Cu banii strânşi de la fundaţie, împreună cu donaţiile făcute de Federaţia Română de Fotbal şi de multe persoane şi companii, Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu tratament în ţară sau în străinătate.

Fotbalistul Mihai Neşu, invitat special marţi la Antena 3, chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani, a spus că aşteaptă ca Dumnezeu să facă o minune în cazul său
.

Mihai Neşu, care astăzi împlineşte 30 de ani, a declarat că se simte onorat să fie invitatul special al lui Mihai Gâdea, marţi seară, la emisiunea Sinteza Zilei.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Mihai Gâdea i-a propus lui Mihai Neşu să fie directorul onorific al Antenei 3. Ce a răspuns fotbalistul

Citeşte şi Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale

Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui


FUNDAȚIA MIHAI NEȘU are o nouă pagină oficială de Internet, realizată cu ajutorul websource.ro, și poate fi găsită la www.mihainesufoundation.com , www.mihainesufoundation.ro si www.fundatiamihainesu.ro . 

Noul site este realizat în trei limbi şi prezintă activitatea fundaţiei fostului fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti şi FC Utrecht.

Cei care doresc să sprijine financiar acțiunile fundației Mihai Neșu au la dispoziție pe noul site conturile atât din Olanda, cât și din România.  

De asemenea, puteți sprijini activitatea fundației și prin cumpărarea unui tricou oficial „Mihai Neșu Foundation”. Echivalentul a 10€ din prețul acestuia sunt direcționati în conturile fundației.

Fundaţia Mihai Neşu are şi un canal oficial de YouTube, unde sunt încărcate clipuri ale fundaţiei, apariţiile la televizor, acţiuni şi iniţiative, precum şi filmări de la şcoala de fotbal din Utrecht.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".








×
Subiecte în articol: Mihai Nesu Sinteza Zilei
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close