Antena 3 CNN Sport Off Sport Primul telefon dat de Vladimir Putin după ce Rusia a eliminat Spania de la Campionatul Mondial

Primul telefon dat de Vladimir Putin după ce Rusia a eliminat Spania de la Campionatul Mondial

Primul telefon dat de Vladimir Putin după ce Rusia a eliminat Spania de la Campionatul Mondial
de S.T.    |    02 Iul 2018   •   10:46

Vladimir Putin e un preşedinte fericit după ce naţionala a produs surpriza Campionatului Mondia eliminând Spania.

Liderul de la Kremlin a fost atât de entuziasmat, duminică, 1 iulie, în ziua meciului, încât l-a sunat pe selecţionerul Stanislav Cherchesov de două ori.

Un fragment al discuţiei dintre Putin şi Cherchesov a fost redat de un oficial al Kremlinului: „Precum toţi ruşii, Putin a privit tot meciul şi a susţinut naţionala. Înainte de meci, pe la prânz, preşedintele l-a sunat pe Cherchesov pentru a-i ura succes pentru meciul cu Spania. De asemenea, i-a spus că datorită lui echipa a ajuns în fazele eliminatorii şi că nimeni nu le poate lua din merite jucătorilor după victoria cu Spania. Putin l-a sunat pe Cherchesov şi după meci şi a felicitat întreaga echipă. Antrenorului i-a spus că lucrul care contează cel mai mult în sport este rezultatul. Kremlinul le-a urat succes staff-ului şi jucătorilor Rusiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Dmitry Peskov, conform agenţiei TASS.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close