Antena 3 CNN Sport Off Sport Super Bowl XLVII se apropie cu paşi mari. Vezi cine va cânta la eveniment

Super Bowl XLVII se apropie cu paşi mari. Vezi cine va cânta la eveniment

Super Bowl XLVII se apropie cu paşi mari. Vezi cine va cânta la eveniment
de N.B.    |    22 Ian 2013   •   12:38

Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers au câştigat titlurile AFC, respectiv, NFC, şi se pregătesc să joace în cea de-a 47-a ediţie a celui mai urmărit eveniment sportiv al anului, Super Bowl.

Super Bowl-ul, finala play-off-ului NFL, este cel mai important meci al ligii de fotbal american din Statele Unite şi, show-ul de televiziune cu cea mai mare audienţă. Conform International Business Times, Super Bowl XLVI din 2012 a fost urmărit de 111.3 milioane de oameni, iar estimările pentru anul acesta sunt mai mari.

Cu o tradiţie de aproape o jumătate de secol, spectacolul din jurul meciului care stabileşte campioana NFL depăşeşte condiţia unei simple confruntări sportive, devenind un eveniment în sine.

De la spoturi publicitare create special pentru Super Bowl, pentru care companiile plătesc sume exorbitante pentru a fi difuzate, la intonarea imnului înainte de meci sau concertul din pauza mare, finala fotbalului american reuşeşte să atragă şi spectatori din afara amatorilor de sport.

Super Bowl XLVII, ediţia din 2013, va porni după intonarea imnului de către Alicia Keys, artista R&B al cărei album "Girl on Fire" a devenit al patrulea material al său care ajunge pe locul 1 în topurile americane.

Beyonce este responsabilă pentru show-ul de la pauză, prezenţă anunţată de artistă printr-o fotografie în care apărea cu machiaj specific jucătorilor de fotbal american pe care scrie data evenimentului.



Există speculaţii că soţul ei, Jay-Z, va urca şi el pe scenă şi este zvonită şi reuniunea fostului grup al lui Beyonce, Destiny's Child, pentru spectacol, având în vedere că cele trei componente au anunţat că vor lansa un nou material împreună.

Evenimentul va fi transmis live de televiziunea americanî CBS, şi va putea fi urmărit live pe nfl.com sau cbssports.com. Super Bowl XLVII se va juca pe Mercedes-Benz Superdome, New Orleans Louisiana. Spectacolul va începe pe 3 februarie, ora locală 18 (4 februarie, ora 1, ora României).

×
Subiecte în articol: super bowl Beyonce
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close