Antena 3 CNN Sport Tenis Halep: Este cel mai mare meci din viaţa mea, sunt foarte fericită

Halep: Este cel mai mare meci din viaţa mea, sunt foarte fericită

Halep: Este cel mai mare meci din viaţa mea, sunt foarte fericită
Sursa foto: Foto: Twitter/WTA
de M.T.    |    22 Oct 2014   •   13:07

Simona Halep a câştigat în două seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care românca de pe locul 4 WTA îl consideră „cel mai mare din viaţa mea”.

„Este cel mai mare meci din viaţa mea. Nu pot să explic acum ce simt, sunt foarte fericită. Vreau doar să mă bucur”, a declarat Halep, la finalul meciului câştigat cu 6-0, 6-2 în faţa numărului 1 mondial.

„A fost visul meu să înving pe una dintre surorile Williams, sunt jucătoare foarte bune şi nu aş fi reuşit să joc în acest mod fără ajutorul spectatorilor, al românilor care au venit aici”, a mai spus Simona.

Românca s-a impus în ambele meciuri disputate până acum la Singapore şi este aproape calificată în semifinale, la prima sa prezenţă la Turneul Campioanelor.

Cu toate acestea, Halep rămâne cu picioarele pe pământ: „Mă simt incredibil acum, dar trebuie să uit acest meci, să îmi văd mai departe de turneu şi cu siguranţă voi petrece după”.

Pentru Serena Williams a fost una dintre cele mai clare înfrângeri din carieră. Americanca şi-a egalat cea mai slabă performanţă din circuit, câştigând doar două game-uri în faţa Simonei Halep, care a controlat meciul de la un capăt la celălalt.

„Sunt sigură că nu a fost cea mai bună zi a ei, dar eu am servit foarte bine, am fost agresivă, am luat mingile devreme, am deschis terenul. Acum mă simt bine, am găsit calea să fiu agresivă, am luptat pentru fiecare punct. Sunt foarte, foarte fericită pentru acest meci. Este o nebunie”, a încheiat Halep.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close