Antena 3 CNN Sport Tenis Moment istoric în tenis! Serena Williams pierde semifinala US Open în fața Robertei Vinci, scor 2-6, 6-4, 6-4

Moment istoric în tenis! Serena Williams pierde semifinala US Open în fața Robertei Vinci, scor 2-6, 6-4, 6-4

Moment istoric în tenis! Serena Williams pierde semifinala US Open în fața Robertei Vinci, scor 2-6, 6-4, 6-4
11 Sep 2015   •   21:56

 Meciul carierei pentru Roberta Vinci, care a bătut-o pe Serena Williams în semifinala US Open, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Roberta Vinci nu câștigase niciun set până acum împotriva Serenei Williams. Este un moment istoric pentru jucătoarea italiancă, dar și pentru US Open, unde vom asista la o finală italiană. Flavia Pennetta, care a bătut-o în semifinale pe Simona Halep, o va întâlni pe Vinci, pentru un loc în rândul marilor jucătoare ale lumii.

Din păcate pentru Serena Williams, jucătoarea americancă a pierdut șansa de a câștiga toate cele patru Grand Slamuri la rând.

Roberta Vinci era atât de emoționată, încât a refuzat să acorde interviul de sfârșit de meci. În cele din urmă însă s-a întors și a spus câteva cuinte.

"Nu-mi vine să cred. Este un moment uimitor pentru mine. Am bătut-o pe Serena Williams. A fost un meci incredibil. Am pierdut primul set. Am încercat să joc fiecare punct. Serena este o jucătoare formidabilă, dar eu am trăit momentul de vârf al carierei mele, iar asta m-a ajutat să câstig. Nu m-am gândit la Serena, am respectat-o, însă am încercat să nu mă gândesc la Serena. M-am gândit să pun mingea în teren și să alerg. Îmi cer scuze, dar e momentul meu", a spus Roberta Vinci, copleșită de emoții.



×
Subiecte în articol: Serena Williams US Open
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close