Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: „Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor”

Simona Halep: „Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor”

Simona Halep: „Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Iul 2014   •   15:40

Şi-a îndeplinit visul de a ajunge între cele mai bune zece jucătoare ale lumii, apoi pe cel de a juca un sfert de finală la un turneu de Grand Slam. Ba chiar şi-a îmbunătăţit aceste performanţe.

Simona Halep a ajuns pe locul 3 în clasamentul WTA, iar în acest an a jucat finală la Roland Garros şi semifinală la Wimbledon. Acum, următorul obiectiv este Turneul Campioanelor, care care încheie în fiecare an circuitul profesionist feminin.

„Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor. Acum, mă pregătesc pentru circuitul american. Sunt complet refăcută şi mă pregătesc acum pentru turneele de la Cincinnati, New Haven şi apoi la US Open”, a spus Halep, la o conferinţă de presă organizată de unul dintre sponsorii săi.

Despre şansele de a ajunge pe primul loc în lume, Halep spune că „mai am mult” până acolo.

„Toate jucătoarele din vârful ierarhiei WTA sunt puternice. Mereu am jocuri dificile cu orice jucătoare din top 20 sau chiar top 30. Dorinţa mea este să ajung cât mai sus în acest clasament mondial”, a precizat cea bună jucătoare română de tenis.

Deşi a câştigat mulţi bani în urma rezultatelor excelente obţinute în ultimii doi ani, Simona Halep nu este foarte interesată de aspectul financiar.

„Marea mea bucurie este jocul de tenis, mai am de jucat mulţi ani, iar apoi mă voi gândi bine ce voi face cu banii mei”, a mai declarat a treia jucătoare a lumii.

×
Subiecte în articol: Turneul Campioanelor WTA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close