Antena 3 CNN Sport Tenis TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ce înseamnă Google Doodle-ul de azi. Legătura cu Simona Halep

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ce înseamnă Google Doodle-ul de azi. Legătura cu Simona Halep

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ce înseamnă Google Doodle-ul de azi. Legătura cu Simona Halep
de S.T.    |    03 Iul 2017   •   10:51

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google sărbătorește aniversarea a 140 de ani de ani la nașterea celui mai important turneu de tenis pe iarbă, cel de la Wimbledon, cu un Google Doodle Special.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Prezență numeroasă la dublu

 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită a întrecerii de simplu feminin, o va întâlni pe Marina Erakovic din Noua Zeelandă, locul 129 WTA, într-un meci programat pe terenul 2, nu mai devreme de 15:30 (ora României, după meciul Jo-Wilfried Tsonga - Cameron Norrie, din competiţia masculină.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Partida Irinei Begu, locul 64 WTA, cu britanica Naomi Broady, locul 109 WTA, va fi a treia pe terenul 14.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ana Bogdan, aflată pe locul 115 WTA, va debuta împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 62 mondial, într-un meci care se va juca pe Terenul 4, după două partide din turneul masculin.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Marius Copil vor evolua, luni, în primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform programului anunţat, duminică, pe site-ul competiţiei.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. La simplu masculin, Copil (85 ATP) îl va înfrunta pe germanul Peter Gojowczyk (140 ATP), pe terenul 4, înainte de meciul Anei Bogdan.

×
Subiecte în articol: tenis doodle Google Doodle Google Simona Halep
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close