Antena 3 CNN Externe În Marea Britanie, cuplurile lovite de criză se pot căsători aproape gratis

În Marea Britanie, cuplurile lovite de criză se pot căsători aproape gratis

În Marea Britanie, cuplurile lovite de criză se pot căsători aproape gratis
Sursa foto: Biserica
12 Mai 2009   •   17:01

Nunţile nu au fost niciodată ieftine, iar criza financiară a lăsat cu siguranţă multe cupluri în aşteptare. O biserică din oraşul Dawton, din Marea Britanie a găsit soluţia perfectă pentru acestea. Biserica St. Hild and St. Helen's oferă tinerelor cupluri lovite de criză o nuntă aproape gratis, pentru care le pune la dispoziţie biserica, organistul şi chiar îmbrăcămintea necesară. În schimb, cuplul este obligat să participe la un curs pre-marital de patru lecţii, taxate cu 50 de lire fiecare.

Primii care s-au căsătorit în aceste condiţii au fost Donna Swinney, de 29 de ani şi Alan Davison, de 33 de ani. Alan, şi-a pierdut locul de muncă în urmă cu un an, iar Donna este casnică şi se îngrijeşte de cei doi fii ai lor, în vârstă de opt şi şase ani. Cei doi erau logodiţi de 10 ani, iar nunta oficiată la biserica St. Hild and St. Helen's a adus în bugetul familiei o economie de aproximativ 2.000 de lire.

La nuntă, Donna a purtat o rochie împrumutată de la biserică şi a mai economisit nişte bani confecţionându-şi singură buchetul de flori cu ajutorul ghidurilor oferite tot de biserică.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close