Antena 3 CNN Actualitate Profesoara care l-a pălmuit pe poliţist: Am făcut-o pentru că eram stresată (VIDEO)

Profesoara care l-a pălmuit pe poliţist: Am făcut-o pentru că eram stresată (VIDEO)

Profesoara care l-a pălmuit pe poliţist: Am făcut-o pentru că eram stresată (VIDEO)
Sursa foto: stirea zilei
16 Feb 2010   •   20:42

Catalina Domnui, profesoara care l-a pălmuit pe poliţistul din Mureş a declarat la Antena 3 că a fost agresată de acesta înainte de a-l pălmui. Timp de două ore, profesoara declară că a fost supusă unui tratament necorespunzător din partea agentului.

Potrivit profesoarei, toţi elevii de etnie romă din şcoală sunt suspuşi unui astfel de tratament. Este motivul pentru care dascălul convocase o şedinţă cu părinţii. La aceatsă şedinţă ar fi fost prezenţi atât părinţii cât şi elevii.

Femeia spune că după oră a intrat în biroul directoarei unde se aflau reporterii Antenei 1 care i-au solicitat un interviu. E a cerut să nu fie filmată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul Livia Popa, susţine că poliţistul nu a făcut altceva decât să o conducă pe profesoară la sala de clasă.



Profesoara dă vina pentru ieşirea sa pe stresul acumulat din cauza tratamentului discriminatoriu îndreptat atât împotriva ei cât şi a elevilor.



În sprijinul acestor afirmaţii vin şi alţi locuitori din satul Sânpaul. Un bărbat povesteşte cum a fost agresat de acelaşi poliţist pe motiv că l-ar fi deranjat cu o plângere. El a povestit că în data de 9 octombrie, fiul său ar fi fost agresat de trei indivizi. În momentul în care a vrut să depună plângere la poliţie, agentul pălmuit de profesoară l-ar fi atacat pe motiv că l-a deranjat.




PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stirea Zilei profesoara
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close