Antena 3 CNN Show Showbiz "Românul n-are noroc". CRBL a filmat un videoclip în mijlocul protestului din Piaţa Victoriei - VIDEO

"Românul n-are noroc". CRBL a filmat un videoclip în mijlocul protestului din Piaţa Victoriei - VIDEO

"Românul n-are noroc". CRBL a filmat un videoclip în mijlocul protestului din Piaţa Victoriei - VIDEO
19 Mai 2010   •   21:24

Vrând-nevrând, protestatarii au devenit şi figuranţi într-un viitor videoclip. Cerebel (Crbl) s-a hotărât să filmeze pentru piesa Românul n-are noroc chiar în mijlocul demonstranţilor. Crbl a fost primit cu aplauze de cei care au ieşit în stradă pentru a-şi striga oful.

Jandarmii şi demonstranţii au uitat pentru câteva secunde de miting şi s-au înghesuit să facă fotografii cu Cerebel. Cu piciorul în ghips, artistul a urcat cu greutate pe scenă. Însă o dată ajuns acolo, lumea a fost a lui.

Şi imediat a început spectacolul. ?Am venit aici, în primul rând, ca să le cânt piesa asta, care se potriveşte ca o manuşă?, spune Crbl.

El vrea să folosească imaginile pe care le-a filmat la mitingul din Piaţa Victoriei în videoclipul piesei "Românul n-are noroc". ?Dacă e să folosim în clip, o să folosim câteva imagini ca să arătăm într-adevăr români. Români care sunt aşa cum sunt ei?. Românii care au ieşit în stradă pentru a-şi striga durerea au ajuns aşadar să joace şi într-un videoclip.




Observator

×
Subiecte în articol: videoclip Piata Victoriei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close