Antena 3 CNN Timp liber Fun Un bărbat gol puşcă se caţără pe fereastra unui dormitor al Palatului Buckingham (VIDEO)

Un bărbat gol puşcă se caţără pe fereastra unui dormitor al Palatului Buckingham (VIDEO)

Un bărbat gol puşcă se caţără pe fereastra unui dormitor al Palatului Buckingham (VIDEO)
04 Mar 2015   •   13:26

Un eveniment curios şi cel puţin straniu s-a petrecut recent în inima Londrei, chiar la reşedinţa familiei regale britanice.
Un bărbat gol puşcă a fost observat cum iese pe o fereastră a unui dormitor din Palatul Un eveniment curios şi cel puţin straniu s-a petrecut recent în inima Londrei, chiar la reşedinţa familiei regale britanice.
Un bărbat gol puşcă a fost observat cum iese pe o fereastră a unui dormitor din Palatul Buckingham, agăţat de mai multe cearceafuri înnodate. Bărbatul necunoscut încerca să "evadeze" chiar în timpul schimbului de gardă.

La un moment dat, aşa cum se vede în imagini, bărbatul îşi pierde echilibrul şi cade în gol. În mod ciudat, calmul englezesc este şi în acest caz prezent. Plonjonul nu a stârnit nicio reacţie în faţa acestei scene dramatice.

Reprezentaţii Palatului Buckingham au refuzat să facă comentarii pe marginea acestui incident, iar poliţia metropolitană a declarat că nu a primit nicio sesizare referitoare la această situaţie.

În prezent, autenticitatea materialului video este verificată şi cel mai probabil este vorba de un trucaj bine pus la punct.

O poveste similară s-a petrecut la Moscova, când un bărbat îmrăcat în costumul lui Adam a fost arestat după ce a încercat să intre pe domeniul ambasadei americane din capitala Rusiei.

 

×
Subiecte în articol: palatul buckingham
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close