Antena 3 CNN Vedere de la ţară Vedere de la ţară - Inlăceni, satul labirint

Vedere de la ţară - Inlăceni, satul labirint

Vedere de la ţară - Inlăceni, satul labirint
de S.T.    |    29 Sep 2015   •   17:20

Când vrei să te pierzi de tot te duci la Inlăceni, în inima Harghitei. Acest sătuc este special. Are o arhitectură originală, o mândreţe de biserică şi un labirint incredibil al uliţelor.

Sunt mai multe uliţe decât case, spun cei care au reuşit să le numere şi pe unele şi pe altele. Ceilalţi, care nu au reuşit, se mai învârt şi astăzi răpiţi de peisaje şi de frumuseţea fiecărui colţ de sat.

După ce treci peste emoţia intensă pe care ţi-o provoacă un astfel de rai pământesc, descoperi şi rostul uriaşului labirint. El nu a fost creat ca să te ameţească. E o spirală perfectă în care vei regăsi simplitatea şi frumosul unui loc divin.

În fiecare ediţie Secvenţial, duminica, de la ora 17.00, veti păşi în satele unicat, aşezări ce au o poveste inegalabilă. Peste 20 de expediţii la care trebuie să fii parte pentru a putea descoperi satul care te înmărmureşte, satul care "îmberzeşte" an de an, satul morilor de apă ori cel al treptelor spre cer, cătune medievale secrete sau sate care întrec oraşele.

"Vedere de la ţară", cel mai nou proiect de anvergură lansat de echipa emisiunii Secvenţial.
 

 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close