Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Avocatul Elenei Udrea elucidează misterul genţii de o sută de mii de dolari

100 de minute: Avocatul Elenei Udrea elucidează misterul genţii de o sută de mii de dolari

100 de minute: Avocatul Elenei Udrea elucidează misterul genţii de o sută de mii de dolari
24 Apr 2015   •   17:48

Avocatul Elenei Udrea a elucidat misterul genţii Hermes care, potrivit rechizitoriului procurorilor, ar valora între 50-100 de mii de dolari şi despre care s-a afirmat că ar fi fost cumpărată cu bani din şpagă.

Marius Striblea a afirmat, la un post de televiziune, că fostul ministru ar fi plătit până în 12.000 de dolari pentru această geantă, şi asta pentru că "atunci când cumperi cash beneficiezi de un discount esenţial".

"Nu văd ce i-ar fi împiedicat pe procurori să spună că această geantă ar fi costat câteva sute de mii. Vreau să specific că aproximarea asta între 50.000 şi 100.000 mii se pare departe de o evaluare exactă. Trebuie să fii acuzat că ai dat nişte bani exacţi pe un lucru şi această evaluare atât de exactă, cu ghilimelele de rigoare, îi aparţine domnului Breazu. El a spus că dupa părerea sa, mare evaluator de genţi, geanta ar valora între 50.000 şi 100.000. A cumpărat-o doamna Topoliceanu cu o suma pe care nu vrea s-o declare, dar pe care clienta mea a indicat-o că ajunge la maximum 30.000 de dolari şi a cumpărat-o cu 10.000 - 12.000 pentru că atunci când o cumperi cash beneficiezi de un discount esenţial. Suma asta rezultă exclusiv din părerea domnului Breazu. Doamna Topoliceanu nu a spus nimic despre evaluare", a declarat avocatul Marius Striblea.

Despre geantă a vorbit inclusiv Ruxandra Dragomir care a declarat că, dacă ştia că prietena ei va fi acuzată pentru o geantă, ea personal i le arunca pe toate.



Procurorii care cercetează cazul Elenei Udrea au dezvăluit faptul că fostul ministru al Turismului şi-a cumpărat în 2012 o geantă care costă peste 50.000 de euro.



×
Subiecte în articol: 100 de minute Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close