Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Ponta anunţă că se va consulta cu preşedintele Iohannis pe tema numirii unui nou ministru la Finanţe

100 de minute: Ponta anunţă că se va consulta cu preşedintele Iohannis pe tema numirii unui nou ministru la Finanţe

100 de minute: Ponta anunţă că se va consulta cu preşedintele Iohannis pe tema numirii unui nou ministru la Finanţe
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Mar 2015   •   18:53

Premierul Victor Ponta urmează să se întâlnească mâine cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a purta o discuţie cu privire la numirea unui nou ministru la Finanţe, a afirmat Alessandra Stoicescu, în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

Premierul aşteaptă întoarcerea preşedintelui României de la Bruxelles, acolo unde participă la Consiliul European.

Portofoliul Ministerului Finanţelor Publice a rămas liber după ce Darius Vâlcov şi-a anunţat demisia, duminică, în urma anchetării sale într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

Astăzi, premierul Victor Ponta a anunţat că pe Twitter că aprobă demisia lui Darius Vâlcov şi că va face o nouă propunere pentru Ministerul Finanţelor Publice.

Preşedintele României Klaus Iohannis a plecat în această dimineaţă la Bruxelles la Consiliul European. Pe ordinea de zi a summitului sunt, printre altele, sancţiunile impuse de UE Rusiei şi strategia energetică a Uniunii Europene pe următorii cinci ani.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close