Antena 3 CNN Actualitate ALERTĂ la Sibiu, după ce un bărbat, angajat al aeroportului, a MURIT din cauza GRIPEI. Arafat: "Se iau analize pentru depistarea virusului gripei porcine"

ALERTĂ la Sibiu, după ce un bărbat, angajat al aeroportului, a MURIT din cauza GRIPEI. Arafat: "Se iau analize pentru depistarea virusului gripei porcine"

ALERTĂ la Sibiu, după ce un bărbat, angajat al aeroportului, a MURIT din cauza GRIPEI. Arafat: "Se iau analize pentru depistarea virusului gripei porcine"
de O.P.    |    08 Ian 2014   •   08:25
UPDATE: Raed Arafat a declarat că vor fi prelevate probe biologice care să dovedească dacă persoana care a decedat era infestată cu virusul gripei porcine. Şi celor doi pacienţi, colegi ai bărbatului decedat, li se vor face mai multe analize pentru a vedea dacă au virusul gripei porcine.

Medicii sibieni sunt în alertă după ce un angajat al Aeroportului din Sibiu a murit din cauza unei forme severe de gripă.

Alţi doi colegi ai bărbatului sunt internati în spital cu aceleaşi simptome. Până când vor sosi probele de laborator medicii au luat primele măsuri.
Doctorii, asistentele şi pacienţii care ajung la Urgenţe sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie.

Totul a început în urmă cu câteva zile când unul din dispecerii Aeroportului a fost internat cu febră şi probleme respiratorii.
Starea bărbatului s-a agravat de la o oră la alta, iar luni, acesta a decedat. Aseară doi dintre colegii săi au ajuns şi ei la spital

Cei doi s-au dus singuri la spital după ce au aflat ce s-a întâmplat cu colegul lor.

Cei doi angajaţi ai Aropotului sunt internaţi în secţia de boli contagioase şi sunt izolaţi de restul pacienţilor.

Ca măsura de precauţie, medicii i-au rugat pe pacientii aflaţi în spital să poarte măşti de protecţie. Pacientului care a murit luni i s-au recoltate probe biologice, însă rezultatele vor fi gata abia în câteva zile.

×
Subiecte în articol: boli gripa
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close