Antena 3 CNN Actualitate Informaţii noi despre apelul la 112 care i-a alertat pe poliţiştii din Iaşi

Informaţii noi despre apelul la 112 care i-a alertat pe poliţiştii din Iaşi

Poliţiştii din Iaşi au fost în alertă maximă, după un apel la 112 în care se auzea ''Ajutor, ne omoară''. Poliţiştii au indentificat persoana care a sunat la numărul unic de urgenţă. ''Este vorba despre copilul unei femei, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului'', a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Informaţii noi despre apelul la 112 care i-a alertat pe poliţiştii din Iaşi
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   17:15

UPDATE: ''Astăzi, în jurul orei 13 a fost primit un apel prin sistemul naţional unic de urgenţă 112. Apelul a fost foarte scurt şi s-a auzit vocea unei femei, ulterior înrerupându-se. Poliţiştii au derulat verificări şi investigaţii, indentificând persoana care a făcut apelul. Este vorba despre copilul unei femei, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost conduşi de poliţişti la sediul Poliţiei pentru verificări, după ce au fost găsiţi la domiciliu. Femeia a refuzat să depună plângere împotriva soţului pentru violenţă în familie şi de asemenea, a refuzat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Cu toate acestea, poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea întregii situaţii'', a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Ştirea iniţială:

Sorin Ovidiu Bălan a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre cazul care i-a alertat pe poliţiştii din Iaşi

Jurnalistul de investigaţii crede că în acest caz ar fi vorba de o tâlhărie.

''Sunt două variante. Poate să fie un nou caz Caracal, dar poate să fie şi altceva, o tâlhărie. Este într-adevăr alertă maximă la Iaşi. S-a şi localizat de către STS zona de unde s-a sunat, deci nu mai bântuie ca la Caracal prin tot oraşul aiurea şi se întreabă toţi interlopii.

Nu mai au nicio scuză acum. STS-ul a localizat. Este vorba despre cartierul Ciurea. Se merge pe două variante.

Unu. Într-adevăr, cine a sunat este o femeie, o fată răpită care a ajuns la un telefon,  aşa cum a ajuns şi Alexandra şi s-a întrerupt convorbirea, pentru că au prins-o cei care o răpiseră, pentru că telefonul este închis de trei ore.

Sau, mai există varianta, pentru că se mai auzeau niște țipete pe fundal, mai există varianta ca peste cineva din zonă de acolo să fi intrat niște tâlhari în casă care cu violență să încerce să îi tâlhărească, inclusiv să îi ucidă. Mai degrabă cred în varianta cu tâlhăria, pentru că, de regulă, răpiţii, cu excepţia cazului de la Caracal, nu prea au telefoane la îndemână ca să sune'', a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, în exclusivitate la Antena 3.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close