Alertă maximă pe Aeroportul Otopeni. Un alt avion a solicitat aterizarea de urgență pentru un pasager cu probleme respiratorii

de A.M.P    |    18 Iul 2017   •   11:01
Alertă maximă pe Aeroportul Otopeni. Un alt avion a solicitat aterizarea de urgență pentru un pasager cu probleme respiratorii

Este alertă maximă pe Aeroportul Otopeni, unde o altă aeronavă a cerut aterizarea de urgență, după ce un pasager a acuzat probleme medicale.

Potrivit unui comunicat oficial al reprezentanților aeroportului, este vorba de o aeronavă Airbus A321, aparținând companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa SAS 7429 Copenhaga - Rodos, și care a solicitat, la ora 10.00, aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, din motive medicale - un pasager cu probleme respiratorii și tensiune scăzută.

După aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, la ora 10.13, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical al AIHCB, care a reuşit să stabilizeze pasagerul.

Incidentul vine la doar câteva ore după ce un alt avion, aparținând companiei KLM, care efectua o cursă pe ruta Kuweit City - Amsterdam, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Otopeni din motive tehnice. Comandantul aeronavei a reclamat un consum crescut de ulei la unul dintre motoare.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfășurându-se în condiţii normale.

Parteneri
x close