Antena 3 CNN Actualitate Andrei Andronie, tânărul care a omorât două persoane, îşi află astăzi sentinţa. "Nu eu sunt de vină"

Andrei Andronie, tânărul care a omorât două persoane, îşi află astăzi sentinţa. "Nu eu sunt de vină"

Andrei Andronie, tânărul care a omorât două persoane, îşi află astăzi sentinţa. "Nu eu sunt de vină"
de O.P.    |    24 Noi 2014   •   06:12

Andrei Andronie, tânărul care a ucis doi oameni într-un accident în urmă cu doi ani, află astăzi sentinţa. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti dau astăzi decizia definitivă. În prima instanţă, Andrei Andronie a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă şi a primit o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de închisoare  cu executare.

În dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2011, poliţiştii au încercat să-l oprească în trafic pe Andrei Andronie, care tocmai plecase dintr-un club de fiţe. Încercînd să fugă de oamenii legii, tînărul a lovit o maşină, iar apoi a intrat într-un taxi cu aproape 180 de kilometri pe oră. O tânără de 22 de ani care tocmai se urcase în taxi a murit pe loc. Taximetristul s-a stins şi el câteva minute mai târziu.

Tânăra de 22 de ani era studentă în Bucureşti.

Taximetristul era absolvent de drept şi se pregătea de nuntă. Avea 32 de ani.

Imediat după accident, Andrei Andronie a declarat că nu îi pasă de oamenii pe care i-a ucis.

Procurorii au susţinut că fiul bancherului a fi încercat să mituiască doi poliţişti ca să scape de pedeapsă.

"În drum spre INML inculpatul a promis că îmi dă, mie şi colegului meu 5000 sau 10.000 de euro că vine tatăl lui şi ne îmbracă în bani".

Andrei Andronie a primit, în primă instanţă, o condamnare de 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Pe lângă pedeapsa de 5 ani şi şase luni de închisoare, Andrei Androinie a mai primit şi o pedeapsă complementară: interdicţia de a conduce cinci ani după executarea pedepsei principale. Atât el cât şi un alt şofer implicat în accident au fost obligaţi să plătească daune de jumătate de milione de euro familiilor victimelor.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close