Antena 3 CNN Actualitate Avertisment de la CNADNR. Ce se întâmplă noaptea pe DN1

Avertisment de la CNADNR. Ce se întâmplă noaptea pe DN1

Avertisment de la CNADNR. Ce se întâmplă noaptea pe DN1
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Iun 2016   •   00:18

Lucrările de montare a separatoarelor de sens pe drumul naţional DN1 se va desfăşura şi pe timpul nopţii, începând de marţi, decizia fiind luată de conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pentru creşterea ritmului de montare, a anunţat, marţi, instituţia, potrivit Agerpres.

Programul lucrărilor executate noaptea este de luni până vineri în intervalul orar 22,00 - 5,00.

De asemenea, în timpul zilei, lucrările se vor desfăşura de luni până vineri, între orele 10,0 - 17,00, vineri, în intervalul orar 10,00 - 14,00, iar sâmbăta de la 7,00 la 13,00.

CNADNR precizează că lucrările executate vor afecta ambele căi de circulaţie şi vor fi închise benzile centrale, iar circulaţia se va desfăşura pe doua benzi pe sens.

"Menţionăm că în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricţii de circulaţie. Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranţei circulaţiei. CNADNR, împreună cu Poliţia Rutieră au stabilit că toate aceste lucrări să se desfăşoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic", precizează compania de drumuri.

CNADNR face apel în continuare la şoferi sa circule cu respectarea regulilor de circulaţie, mai ales cu viteza legală, pentru ca montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close