Antena 3 CNN Actualitate Bărbat mort în sediul unei secții de poliție din Poiana Mărului, județul Brașov. Fusese chemat la audieri

Bărbat mort în sediul unei secții de poliție din Poiana Mărului, județul Brașov. Fusese chemat la audieri

Un echipaj medical a fost chemat să intervină, prin apel la 112, miercuri, de către angajații postului de poliție din Poiana Mărului, după ce unui bărbat de 79 de ani i s-a făcut rău.

Bărbat mort în sediul unei secții de poliție din Poiana Mărului, județul Brașov. Fusese chemat la audieri
Sursa foto: bizbrasov.ro
de Mia Lungu    |    29 Sep 2021   •   17:18

La data de 29 septembrie 2021, în jurul orei 12.11, la sediul Postului de Poliție Poiana Mărului a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 79 ani din localitatea Poiana Mărului, judetul Brașov. 

Bărbatul în cauză se afla la sediul Postului de Poliție Poiana Mărului, în vederea audierii  în calitate de petent, ca urmare a unei petiții depuse de către acesta.

Ccestuia îi s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul medical deplasat la fața locului dar, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Cadrele medicale au declarat decesul bărbatului. 

Cadavrul acestuia va fi transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close