Antena 3 CNN Actualitate Braşov: Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut de mai mulţi colegi de şcoală

Braşov: Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut de mai mulţi colegi de şcoală

Braşov: Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut de mai mulţi colegi de şcoală
Sursa foto: Foto: tvtropes.org
23 Apr 2012   •   14:13

Un elev în vârstă de 17 ani de la Colegiul de Ştiinţe ale Naturii "Emil Racoviţă" din Braşov a ajuns la spital, luni, după ce a fost bătut de mai mulţi colegi la intrarea în unitatea de învăţământ, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, Poliţia a fost sesizată despre acest incident în jurul orei 11.00, iar o echipă de poliţişti a mers la Colegiul "Emil Racoviţă", elevul agresat fiind găsit în faţa chioşcului alimentar de la intrarea în şcoală.
   
"Este vorba despre un elev de 17 ani din clasa a XII-a. El a fost găsit în zona chioşcului de la intrarea în curtea şcolii şi avea urme de agresiuni în zona  capului. El nu a vrut să declare nimic despre cei care l-au agresat şi deocamdată nu a depus nicio plângere. A fost dus la spital pentru îngrijiri şi în funcţie de starea de sănătate se va stabili ce urmează să facem", a spus Naghi.

Elevul nu a vrut să spună cine l-a bătut, declarându-le poliţiştilor că "a fost o treabă între băieţi" şi fiind nemulţumit de faptul că a fost sesizată Poliţia.
   
Inspectorul şcolar general Dorel Agache a spus că ştie despre acest caz, iar în prezent se fac verificări pentru a se stabili cine au fost agresorii.
   

×
Subiecte în articol: Brașov elev batut
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close