Antena 3 CNN Actualitate Bunica fetiței de 12 ani, ucisă într-un apartament din București, rupe tăcerea: ”Mereu îl acoperea!”

Bunica fetiței de 12 ani, ucisă într-un apartament din București, rupe tăcerea: ”Mereu îl acoperea!”

Bunica fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele, în București, rupe tăcerea.

Bunica fetiței de 12 ani, ucisă într-un apartament din București, rupe tăcerea: ”Mereu îl acoperea!”
de Laura Dinu    |    07 Iun 2023   •   13:38

Femeia povestește că Simona Monica Iftimovici, mama fetiței, l-a cunoscut pe concubinul ei, Marcel, la un hotel, unde lucrau împreună. Relația acestora a început imediat după ce femeia a divorțat de tatăl fetei.  

”De 7 ani erau împreună! La locul de muncă s-au cunoscut, la un hotel unde lucrau împreună!”, povestește bunica fetei, Lorica Iftimovici, care spune că bărbatul lucra în construcții.  

”Când veneau ei în țară, din Spania, Germania, Italia, pe unde munceau, fata mergea la ei. Unde stăteau, fata era cu ei. Eu o mai întrebam. Ana, cum se poartă cu tine? Se poartă frumos... Mereu îl acoperea!”, mai spune femeia. 

Vecinii au auzit țipete din apartament

O vecină care locuiește în blocul unde fetița de 12 ani a fost găsită moartă a povestit că, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, mama ei a auzit țipete în apartamentul închiriat de cei doi.  

”Mama a auzit niște țipete. Voci ale unei femei și ale unui bărbat. Erau lucruri aruncate prin casă, a auzit lucruri care se spărgeau, lovituri în ușă, în mobilă”, spune aceasta, potrivit Observator.   

Citește și: ”Nu pot să plâng! Spun tot!” Mama fetiței de 12 ani, prima reacție în fața colegilor care au acuzat-o că și-a omorât copilul

Tatăl Anei şi bunica au reclamat dispariția copilei încă din 5 mai. Din păcate însă, fetița nu a mai fost găsită în viață. Iar ancheta poliției a bătut pasul pe loc.  

”Au venit imediat după ce a făcut tatăl fetiței sesizarea că e dispărută. Au venit cu portretul robot al concubinului și de atunci au mai venit ieri dimineață”, spune bunica fetei.  

Tatăl Anei este în stare de șoc

Fetița își vizita mama ori de câte ori aceasta se întorcea în țară. Asta s-a întâmplat și anul acesta, de Paște. După care nimeni nu a mai văzut-o. 

Tatăl Anei este copleșit de durere. Cei doi aveau o relație foarte apropiată. Bărbatul nu a fost în stare să scoată un cuvânt în momentul în care i-a fost confirmat faptul că trupul neînsuflețit găsit în apartamentul din Sectorul 4 al Capitalei este al fiicei lui. 

Între timp, mama copilei fost eliberată de poliția din Spania după ce a fost audiată, potrivit surselor Antena 3 CNN. Iar concubinul mamei fetiței de 12 ani este cel mai căutat om din România. Acesta este principalul suspect în cazul crimei oribile, dar este de negăsit. 

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close