Antena 3 CNN Actualitate Caravana umanistă, inițiativă pentru pensionari

Caravana umanistă, inițiativă pentru pensionari

Caravana umanistă, inițiativă pentru pensionari
Sursa foto: foto- captură Antena 3
11 Mar 2019   •   10:42

Caravana umaniştilor a ajuns în Moldova! Coordonatorul politic, Cristian Popescu Piedone, dar şi alţi membri ai Partidului Puterii Umaniste le-au prezentat oamenilor din judeţul Neamţ beneficiile iniţiativei legislative pentru susţinerea pensionarilor. 

De asemenea, au strâns semnături pentru ca proiectul legislativ să fie promovat în Parlament.

După vizita în Piatra Neamţ, caravana umanistă a poposit în Roman. Cristian Popescu Piedone a împărţit, alături de echipa sa, flori doamnelor şi domnişoarelor.

În cele două zile petrecute în judeţul Neamţ, umaniştii au vizitat mai multe oraşe. În Roman, membrii PPU-SL au amplasat un cort în zona centrală a oraşului, pentru strângerea de semnături de susţinere a unui proiect legislativ pentru pensionari.

Umaniştii nu au vizitat doar oraşele mari, ci au ajuns și în localități izolate. Oamenii de acolo le reproşează guvernanţilor că au fost uitaţi şi izolaţi din cauza infrastructurii precare.

Caravana umanistă își va urma traseul prin țară, pentru a le explica oamenilor importanța valorificării experienței profesionale a persoanelor de vârsta a treia.

×
Subiecte în articol: initiativa
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close