Antena 3 CNN Actualitate Câte primării a câștigat UDMR

Câte primării a câștigat UDMR

Câte primării a câștigat UDMR
05 Iun 2016   •   23:07

Președintele UDMR, Kelemen Hunor se arată mulțumit de rezultatele prezentate la exit poll și arată că formațiunea politică ar fi câștigat 54 de primării.

„A fost o prezență modestă la vot în toată țara, cu mici excepții, fiindcă sunt și localități unde prezența a fost foarte bună. (...) Sunt convins că vom avea un rezultat bun, vom avea un rezultat așteptat. Din acest punct de vedere, eu cred că până la numărarea voturilor trebuie să așteptăm, fără să spunem unde am câștigat, unde am pierdut. Dar noi suntem convinși că rezultatul va fi unul bun și că vom avea posibilitatea de a contribui la dezvoltarea comunităților locale și de a asigura acea predictibilitate pentru fiecare om, pentru fiecare comunitate, deoarece candidații noștri au avut proiecte concrete și răspunsuri credibile la așteptările oamenilor”, a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia candidații UDMR ar fi câștiat 54 de primării. Hunor a arătat că ar dori ca UDMR să câștige orașele Târgu Mureș și Satu Mare.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 Kelemen Hunor
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close