Antena 3 CNN Actualitate Conspirații. Mutările politice care pot schimba lumea. Ce ne așteaptă în 2020

Conspirații. Mutările politice care pot schimba lumea. Ce ne așteaptă în 2020

Ana Maria Bujor și Alexandru Ganci au prezentat, la emisiunea Conspirații, de la Antena 3, câteva direcții spre care ne îndreptăm în 2020. 

Conspirații. Mutările politice care pot schimba lumea. Ce ne așteaptă în 2020
Sursa foto: Foto: Pixabay
28 Dec 2019   •   16:20

Pe plan politic, anul 2019 a adus o altă manieră de a face politică. Deși în România oamenii nu prea urmăresc aceste detalii, în SUA conflictul dintre democrați și republicani a luat o direcție cu totul neașteptată. Partidul democrat este în continuare în plin proces de schimbare, în condițiile în care aripa sa de extremă stângă pare să fie în plin avânt.

Scandalul RUSIA GATE ne-a arătat foarte clar că puterea din SUA ne exercitată așa cum credeam. Marea lovitură de imagine pentru democrați a venit de la scandalul cu Ucraina, care a scos la iveală niște jocuri de putere extrem de grave purtate la nivel înalt.

Prin urmare, în 2020, vom putea observa cum dezbaterile politice vor avea o formă de o rară violență. Doar că politicienii nu vor dezbate față în față, ci vor valida o serie de mesaje propagate pe social media. Oamenii se vor împărți în grupuri care se vor confrunta violent, fără să dezbată un mesaj politic autentic.

De asemenea, vom vedea cum forțele de stanga vor merge pe direcția egalității de gen, a corupției, jignirea adversarilor politici si vor fi susținuti de algoritmii de pe social media.

Dacă e să urmărim ideologia partidelor din România se vede că nu avem nicio mișcare de dreapta serioasă. Stânga este la putere și încearcă destul de abitir să introducă programele sale. 

Tot mai mulți tineri care sunt de stânga din convingere vor migra spre dreapta sau vor dispărea din electorat pentru că ei nu se vor regăsi in programele partidelor.
 

×
Subiecte în articol: conspiratii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close