Antena 3 CNN Actualitate Trei copii dorm pe stradă, întinși pe cartoane, la Constanța. Cum reacţionează trecătorii

Trei copii dorm pe stradă, întinși pe cartoane, la Constanța. Cum reacţionează trecătorii

Trei copii dorm pe stradă, întinși pe cartoane, la Constanța. Cum reacţionează trecătorii
Sursa foto: Foto: Facebook/ziuaconstanta.ro
09 Iun 2016   •   16:09

Mai mulţi copii au fost pozați în timp ce dormeau pe trotuarul unui bulevard din Constanţa, joi dimineață. Imaginile au fost postate pe Facebook alături de un mesaj în care se arată revolta față de reacția trecătorilor.

”Mi se pare inuman să treci pe lângă ei pe trotuar şi să fii indiferent. De autorităţi, nici vorba, cine să îi anunţe? Oamenii trec indiferenţi pe lângă ei şi apoi se miră de ce sunt jefuiţi, loviţi, sau furaţi. Aceşti copii, când se trezesc, se vor comporta ca în junglă pentru că au mult prea dezvoltat simţul supravieţuirii. Pentru ei societatea nu există, şi nu au valori pe care să le respecte. Pe ei foamea îi motivează şi îi transformă în infractori. Nu le pot reproşa de ce sunt aşa. Sunt nişte copii pe care societatea îi lasă să doarmă în stradă, iar oamenii trec indiferenţi pe lângă ei. SOCIETATEA NEEDUCATĂ ŞI FĂRĂ VALORI NAŞTE MONŞTRI !!!”, se arată în mesaj.

Potrivit ziuaconstanta.ro, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Roxana Onea, a declarat că situaţia este monitorizată.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close