Antena 3 Actualitate Culmea sfidării! Pentru ce iau angajaţii la stat sporuri de peste 3.600 de lei

Culmea sfidării! Pentru ce iau angajaţii la stat sporuri de peste 3.600 de lei

29 Iun 2016   •   20:36
Culmea sfidării! Pentru ce iau angajaţii la stat sporuri de peste 3.600 de lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Cel mai mare spor primit de salariaţii aparatului de lucru al Executivului e încasat de trei demnitari din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Fiecare dintre aceştia încasează lunar o indemnizaţie de 3.683 lei pentru participare la lucrările şedinţelor unor Comisii.

Această indemnizaţie reprezintă jumătate din indemnizaţia lunară a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (A.N.R.P.). Indemnizaţia preşedintelui A.N.R.P. se ridică la 7.366 lei pe lună.

Cea mai mare diurnă plătită în luna aprilie în cadrul aparatului de lucru al Executivului a fost acordată unui demnitar detaşat din sistemul justiţiei. Acesta a beneficiat în luna aprilie de diurnă de 5.782 lei, ne-au spus oficialii Secretariatului General al Guvernului.

Majoritatea salariaţilor din aparatul de lucru al Executivului beneficiază de spor de condiţii vătămătoare, scrie Economica.net.

 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close