Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, reacție pe Facebook despre vaccinarea copiilor

Dan Negru, reacție pe Facebook despre vaccinarea copiilor

Dan Negru, reacție pe Facebook despre vaccinarea copiilor
22 Sep 2016   •   00:32

În România se înregistrează o epidemie de rujeolă, potrivit Ministerului Sănătății. În primele opt luni ale acestui an, România a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeolă în 23 de județe, iar 3 copii au murit. Un al patrulea deces suspect de rujeolă a fost înregistrat zilele trecute, dar așteaptă confirmarea finală.

Comparativ cu anul 2015, creșterea este uriasa: anul trecut au existat doar 7 cazuri confirmate de rujeolă și niciun deces, precizează Ministerul Sănătății, lăsând să transpară faptul că epidemia este efectul numărului mai mic de părinți care aleg să-și vaccineze copiii.

În acest context, Dan Negru a postat pe Facebook un fragment dintr-un episod al cunoscutului serial de televiziune Dr.House, scenă pe care realizatorul TV o consideră sugestivă.

''Epidemie de rujeola din cauza nevaccinarii... Am toata seria "Dr.House" si mi-am amintit de momentul asta, cand House explica vaccinul unei mame...In 2004, cand l-au lansat, cei de la FOX au spus ca "Dr.House" e exemplul de televiziune care face si audienta si educație'', a scris Dan Negru

×
Subiecte în articol: Dan Negru
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close