Antena 3 CNN Actualitate Deputat USR, semnal de alarmă. Hârtia igienică de peste 100.000 euro, insuficientă în Parlament: „E rușinos rău de tot”

Deputat USR, semnal de alarmă. Hârtia igienică de peste 100.000 euro, insuficientă în Parlament: „E rușinos rău de tot”

Deputat USR, semnal de alarmă. Hârtia igienică de peste 100.000 euro, insuficientă în Parlament: „E rușinos rău de tot”
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Iul 2017   •   20:16

Un deputat USR acuză faptul că în Parlament, cheltuielile cu consumabile nu-și au justificarea. Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, deputatul Iulian Bulai arată că, la sfârșitul sesiunii parlamentare, în luna iunie, grupurile sanitare din incinta Palatului Parlamentului aveau în loc de hârtie igienică jumătăți de role de prosoape de bucătărie, chestiune pe care o reclamă ca fiind suspectă.

„Pe la mijlocul lui iunie am făcut aceste fotografii. Mai multe luni la rând am observat ca la mai multe bai din parlament hârtia igienica este de fapt un sul de șervețele tăiat in doua cu o foarfeca. Nu am vrut sa postez atunci nimic, chiar daca mi se părea tare ciudata chestia.

Nici acum nu imi cade bine sa postez asemena detalii, dar cred ca e groasa rău. Adică de undeva se scurg fie bani, fie produse, de am ajuns sa folosim suluri de hârtie tăiate in doua cu foarecul cand totusi la parlament se folosesc 116.000 de euro pentru hârtie igienica si produse sanitare.

Nu am nicio dovada, dar bănuiesc ca cineva umfla facturile sau pleacă acasă cu hârtia. E rușinos rău de tot. Daca am ajuns la nivelul acesta de mișmașuri mărunte, ce se întâmpla cu investițiile unde nu putem cuantifica si verifica direct achizițiile?”, a scris parlamentarul USR.

 

×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor hartie igienica
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close