Antena 3 CNN Actualitate Dragoș Săvulescu, dezvăluiri surprinzătoare: ”Mandatul de arestare pe numele meu este ilegal”

Dragoș Săvulescu, dezvăluiri surprinzătoare: ”Mandatul de arestare pe numele meu este ilegal”

Milionarul Dragoș Săvulescu face dezvăluiri surprinzătoare după ce a fost săltat de polițiști, în Grecia. Omul de afaceri susține că mandatul de arestare pe numele său este ilegal, pentru că statul român a fost informat pe cale oficială că executarea pedepsei începuse deja pe teritoriul Italiei.

Dragoș Săvulescu, dezvăluiri surprinzătoare: ”Mandatul de arestare pe numele meu este ilegal”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    Georgiana Murgilă    |    13 Oct 2021   •   11:56

Mărturisirile surprinzătoare nu se opresc aici.

Printre cei arestați pentru că se aflau alături de el la masă s-ar fi numărat nimeni alta decât fosta soție a cântărețului italian, Eros Ramazotti.

”Nu sunt fugar, nu datorez statului român niciun cent din această chestiune. S-au luat de viața mea privată și au indus ideea că vezi Doamne, eu îmi permit, normal.

România nu a făcut ce trebuia să facă, și anume să retragă acest mandat. Autoritățile române au fost informate de foarte mult timp asupra situației juridice din Italia și, cel mai concret, încă din iulie anul ăsta, autroritățile române au fost informate de Ministerul Justiției italian asupra faptului că executarea pedepsei a început”, a spus Dragoș Săvulescu.

Dragoș Murgilă a făcut aceste declarații după ce a fost eliberat din arest. Judecătorii greci au decis că nu trebuie să fie pus în aplicare acel mandat de arestare emis de autoritățile din România.

Statul român ar fi trebuit să retragă de la Interpol și de la toate instituțiile internaționale acel mandat.

Dragos Săvulescu a mai precizat că atuncă când el a fost arestat de polițiștii eleni de la masă, de fapt ar fi fost filat și de alți agenți români, iar toți cei de la masă, el și alte patru persoane, au fost reținute și duse la secția de poliție din Mykonos, unde au stat mai multe ore.

Printre cei duși la secție se afla și fosta soție a cântărețului italian, Eros Ramazotti.

Omul de afaceri este hotărât să dea în judecată statul român la CEDO.

×
Subiecte în articol: Dragoș Săvulescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close