Antena 3 CNN Actualitate Explozie în Capitală. Informații de ultimă oră privind starea răniților

Explozie în Capitală. Informații de ultimă oră privind starea răniților

Explozie în Capitală. Informații de ultimă oră privind starea răniților
05 Iun 2016   •   22:13

Trei dintre cele 10 persoane care au ajuns la mai multe spitale din Capitala dupa explozia unei butelii in targul "Valea Cascadelor" din Sectorul 6 au fost externate, celelalte urmeaza diverse proceduri medicale, unele fiind operate sau supuse unor tratamente specifice, a anuntat Ministerul Sanatatii.

La Spitalul de Urgenta Floreasca sunt internati patru raniti. Pacientul aflat in starea cea mai grava a fost operat, iar dupa interventie acesta nu mai este intubat. Barbatul este internat in sectia de arsi grav, iar luni va urma proceduri pentru caile respiratorii si ochi, potrivit stirileprotv.ro.

O alta pacienta are starea generala alterata, dar stabila si urmeaza alte proceduri. Ceilalti doi pacienti au o stare generala buna si sunt stabili, a precizat Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat de presa.

La Spitalul de Arsi au mai ramas trei pacienti, alti doi au fost externati.

"Doi pacienti sunt in continuare intubati, sunt stabili. Dintre cei doi barbati, unul a avut nevoie de interventie chirurgicala, celalalt nu. O pacienta mai este internata la acest spital, este stabila, neintubata. Doi pacienti au fost externati", se mai arata in comunicatul ministerului.

Pacientul de la Spitalul Universitar a fost externat.

Potrivit Ministerului Sanatatii, unul dintre ranitii in urma exploziei care a a avut loc, duminica, in localitatea harghiteana Siculeni, in apropiere de Miercurea Ciuc, a fost operat, are arsuri profunde pe 80 la suta din suprafata corpului si pe caile respiratorii. Celalalt pacient urmeaza sa inceapa procedurile medicale.

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Șoferii români care pot rămâne fără permis pe o perioadă de 10 ani
x close