Antena 3 CNN Actualitate Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o acasă s-a sinucis. Avea 27 de ani

Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o acasă s-a sinucis. Avea 27 de ani

Fiul Gabrielei Vărzaru, femeia în vârstă de 49 de ani care în urmă cu câteva zile a murit la trei ore după ce medicii de la Urgența Spitatului Județean din Craiova au trimis-o acasă, pentru că se văita prea mult, s-a sinucis astăzi. Avea doar 27 de ani.

Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o acasă s-a sinucis. Avea 27 de ani
Sursa foto: Cancan.ro
de Claudia Popovici    |    14 Oct 2020   •   20:30

În urmă cu câteva zile, vă prezentam cazul unei femei de 49 de ani care a murit la trei ore după ce medicii de la Urgenţa Spitatului Județean Craiova au trimis-o acasă cu un diagnostic superficial, fiind apostrofată că se vaită prea mult.

Moartea tragică a Gabrielei Vărzaru şi superficialitatea cu care a fost tratat apelul ei la 112 au îngrozit o ţară întreagă şi a lăsat urme adânci în familie, care nici acum nu poate explica cum a foat posibil aşa ceva.

Gabriela Vărzaru avea 49 de ani, era mamă a trei copii iar de curând devenise și bunică. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca viaţa ei să se termine aşa.

Citeşte şi povestea Gabrielei Vărzaru: O femeie a murit la câteva ore după ce a fost trimisă acasă de medici pentru că se văita prea mult: “Prea te vaiţi, nu se mai vaită nimeni ca tine!”

Astăzi, unul din copiii Gabrielei, un tânăr în vărstă de 27 de ani, a ales să îşi pună capăt zilelor, aruncându-se de etajul cinci al unui bloc din oraș.

Potrivit IPJ Dolj, tragedia a avut loc în cartierul Brazda lui Novac din Craiova.

"În dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova.", spun reprezentanţii IPJ Dolj

Surse din cadrul anchetei spun că tânărul ar fi suferit o depresie după ce și-a pierdut mama

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, notează craiovaforum.ro

 

 

 

×
Subiecte în articol: fiul Craiova sinucis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close