Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu anunță că petrecerile de la nunți și botezuri vor fi permise după 1 iunie. "Doar cu persoane vaccinate"

Florin Cîțu anunță că petrecerile de la nunți și botezuri vor fi permise după 1 iunie. "Doar cu persoane vaccinate"

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că petrecerile private ar putea fi permise din luna iunie, dacă populația se va vaccina anti-COVID.

Florin Cîțu anunță că petrecerile de la nunți și botezuri vor fi permise după 1 iunie. "Doar cu persoane vaccinate"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    05 Mai 2021   •   16:11

În plus, şeful Guvernului a spus că a vorbit şi cu organizatorii despre aceste evenimente, iar condiţia este imunizarea.

Cîţu: Şi organizatorii vor petreceri doar cu cei vaccinaţi

"Am avut discuții cu organizatorii de evenimente, la Cluj și la București m-am întâlnit cu organizatorii. Toți au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate", a susţinut, miercuri, premierul Florin Cîțu.

Întrebat de presă când vor începe din nou petrecerile private, nunțile și botezurile, şeful de la Palatul Victoria a replicat: "Când ne vom vaccina".

Florin Cîţu: În cel mai bun caz, petreceri după 1 iunie

Răspunzând la aceeaşi întrebare, Cîţu a precizat că aceste petreceri ar putea avea loc, în cel mai bun caz, după 1 iunie. 

De altfel, aceasta este şi data propusă de șeful Guvernului pentru atingerea pragului de cinci milioane de persoane vaccinate împotriva coronavirusului.

Dacă obiectivul de imunizare va fi atins, vor fi ridicate numeroase restricții. În caz contrar, "nu le vom ridica, vom merge mai departe cu restricțiile", a precizat şeful Guvernului, Florin Cîţu.
 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu nunti botezuri petreceri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close