Antena 3 Actualitate Avem nevoie de voi! Fundaţia Mereu Aproape caută rudele victimelor din Colectiv

Avem nevoie de voi! Fundaţia Mereu Aproape caută rudele victimelor din Colectiv

de S.T.    |    03 Noi 2015   •   13:02
Avem nevoie de voi! Fundaţia Mereu Aproape caută rudele victimelor din Colectiv
Fundaţia Mereu Aproape vine în sprijinul familiilor care şi-au pierdut copiii în incendiul din Clubul Colectiv. Alessandra Stoicescu a făcut mai multe precizări pe pagina sa de Facebook.

Fiecare familie primeşte un ajutor de înmormântare de 10.000 de lei, iar restul de bani din suma strânsă până acum la teledonul INTACT vor ajunge la răniţi, ale căror tratamente de recuperare sunt extrem de costisitoare. Fundaţia Mereu Aproape are însă în continuare dificultăţi în a contacta familiile victimelor. Au fost cerute informaţiile necesare de la autorităţi, dar acestea nu au furnizat până acum toate contactele.

Dacă aveţi date despre familii, vă rugăm să ne ajutaţi să luăm urgent legătura cu ele.

Puteţi da mesaje pe mail la [email protected]. Familia lui Valentin Fieraru, barmanul care a murit în incendiu, a fost contactată ieri şi a primit deja ajutorul necesar.

Datele despre banii încasaţi şi cheltuiţi sunt disponibile pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape, în secţiunea dedicată Colectiv.
 
Oameni buni,las deoparte infinita amaraciune ca, si acum, ne pierdem in ura si injurii. Fac din nou precizari necesare ...

Posted by Alessandra Stoicescu on 3 Noiembrie 2015

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close