Antena 3 CNN Actualitate FURTUNĂ ÎN CAPITALĂ: Bărbatul rănit de un panou este investigat de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca

FURTUNĂ ÎN CAPITALĂ: Bărbatul rănit de un panou este investigat de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca

FURTUNĂ ÎN CAPITALĂ: Bărbatul rănit de un panou este investigat de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca
Sursa foto: foto: jurnalul.ro
25 Apr 2012   •   18:07

Bărbatul rănit grav după ce peste el a căzut un panou în timpul furtunii de miercuri, în cartierul bucureştean Militari, este investigat la această oră de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii sanitare.
   
El a intrat în stop cardiorespirator după căderea panoului şi a fost stabilizat de echipajul SMURD sosit la faţa locului.
   
Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul în vârstă de 20-25 ani a suferit traumatisme grave de tip cranio-cerebral şi facial. "Echipajul SMURD sosit la faţa locului a intervenit pentru resuscitarea bărbatului, însă prognosticul este rezervat", a mai spus Opriţa.
   



De asemenea, o parte din schelele folosite la reabilitarea unui bloc din zona Crângaşi s-au prăbuşit din cauza vântului, iar în cartierul Bucureştii Noi un copac a căzut, avariind trei maşini, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Vasile Daniel. Sursa citată a precizat că nu sunt victime în urma prăbuşirii schelelor, fiind vorba doar de pagube materiale. Concret, schelele au căzut pe un chioşc de ziare şi pe două autoturisme aflate în zonă.

 Totodată,  pe Bulevardul Luptătorilor din cartierul Dămăroaia, furtuna a rupt tot ce a găsit în cale.







Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de furtună, valabilă de miercuri la prânz în aproape toată ţara, inclusiv în Capitală.
   
Potrivit avertizării transmite de Administraţia Naţională de Meteorologie, de miercuri, ora 12.00 şi până joi, ora 9.00, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor.



×
Subiecte în articol: resuscitare stop cardio-respirator
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close