Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea a declarat război ţânţarilor

Gabriela Firea a declarat război ţânţarilor

Gabriela Firea a declarat război ţânţarilor
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Iul 2016   •   20:03

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre campania de combatere a țânțarilor și măsurile care vor fi luate, pentru a interveni în timpul verii și nu la toamnă, când ar urma să se finalizeze licitația pentru stabilirea operatorului.

"Au venit foarte multe reclamații, mii de reclamații și sesizări, în ceea ce privește țânțarii din parcuri și de pe alei, iar eu m-am trezit în prima zi de mandat cu o licitație contestată și care putea fi reluată după 17 iulie, adică ar fi produs efecte în toamnă, când nu ar mai fi fost țânțari. De aceea am luat decizia ca prin instituțiile din subordinea PMB să procedăm la stârpirea țânțarilor, prin Centrul de protecție a plantelor, prin ALPAB. De asemenea, cei care lucrează la RADET, la RATB și la Apa Nova ne-au asigurat că vor lua, fiecare în parte, măsurile care se impun, din surse proprii, pentru a stârpi țânțarii cât mai grabnic și nu la toamnă, când s-ar fi finalizat acea licitație", a spus ea, potrivit b365.

Totodată, Gabriela Firea a menționat că în momentul în care s-a interesat de ce nu funcționează dușurile stradale a fost invocată lipsa banilor.

"Am întrebat și eu de ce nu s-a făcut o mică investiție pentru ca aceste dispozitive să poată funcționa. Răspunsul clasic, de fiecare dată, este că nu sunt bani. Dar, la fel ca într-o familie, bani există dacă știi care sunt prioritățile și dacă te organizezi din timp", a spus ea.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close