Antena 3 CNN Actualitate George Simion, înjurat în direct la TV: "Nesimțitule, prostule! - E nebun la cap - Ați băut ceva în seara asta?"

George Simion, înjurat în direct la TV: "Nesimțitule, prostule! - E nebun la cap - Ați băut ceva în seara asta?"

După scandalul din Parlament provocat marți de George Simion și căruia i-a căzut "victimă" ministrul Energiei, Virgil Popescu, liderul AUR a fost implicat într-un nou scandal.

George Simion, înjurat în direct la TV: "Nesimțitule, prostule! - E nebun la cap -  Ați băut ceva în seara asta?"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    09 Feb 2022   •   00:16

Aflat în platoul unui post TV, copreședintele AUR a fost jignit de către Gelu Vișan, fost parlamentar din partea PDL și fost membru PMP, după ce George Simion l-a acuzat pe Gelu Vișan că a fost condamnat pentru viol, iar mai apoi a fost grațiat de către președintele Emil Constantinescu.

A fost scânteia care a declanșat totul: Gelu Vișan a început să-l înjure pe George Simion, iar apoi a declarat că a refuzat să intre în AUR, după ce a fost invitat de către Claudiu Târziu. În discuție s-a alăturat și senatorul, care a negat scenariul prezentat de către Vișan.

Gelu Vișan: George Simion, ești un nesimțit și un prost! Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu.

George Simion: E nebun la cap!

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!

Rafala de jigniri a avut loc marți seara, în platoul RTV.

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close