Antena 3 CNN Actualitate Filmul accidentului mortal din Iași, unde un avocat băut a spulberat un cuplu la o trecere de pietoni

Filmul accidentului mortal din Iași, unde un avocat băut a spulberat un cuplu la o trecere de pietoni

Filmul accidentului mortal din Iași, unde un avocat băut a spulberat un cuplu la o trecere de pietoni
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
21 Sep 2016   •   08:26

Au fost făcute publice imaginile accidentului în care avocatul din Iaşi a ucis cu maşina un pieton. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Iulian Gafon pierde controlul volanului chiar la o trecere de pietoni. Spulberă un cuplu şi apoi fuge. Nu a avut nicio intenţie de a se opri, de a privi în urma sa.

Când a fost prins, Gafon abia se putea ţine pe picioare. Avea o alcoolemie record.

Cei doi așteptau la semafor când au fost pur şi simplu spulberaţi. Bărbatul a fost luat pe capotă,  aruncat în aer şi izbit de asfalt. Avea 57 de ani şi ieşise în oraş cu soţia sa. În ciuda impactului extrem de puternic, şoferul n-a oprit nici să vadă dacă îl poate ajuta.

După ce a fugit, un taxi a protejat trupul victimei, pentru a nu fi lovit de o altă maşină. Soţia lui s-a putut ridica singură. Şi a mers să vadă ce se întâmplă cu soţul ei. Dumitru a fost resuscitat, dar nu a mai putut fi salvat.

Avocatul a fost arestat preventiv şi este acuzat pentru patru infracţiuni. Chiar şi aşa, crede că ar trebui lăsat în libertate. Colegii săi din baroul Iaşi se pregătesc să ceară suspendarea sa din activitate.

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close