Antena 3 CNN Actualitate Inedit Averea lui Pablo Escobar, subiectul unei serii la Discovery Channel. Când va fi difuzată producţia

Averea lui Pablo Escobar, subiectul unei serii la Discovery Channel. Când va fi difuzată producţia

Averea lui Pablo Escobar, subiectul unei serii la Discovery Channel. Când va fi difuzată producţia
12 Apr 2017   •   22:45

Averea lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut „lord“ al drogurilor din Columbia, va fi subiectul unei serii la Discovery Channel, intitulată „Escobar’s millions“ şi realizată cu sprijinul guvernului columbian, care va fi difuzată în România în a doua jumătate a anului, transmite postul de televiziune într-un comunicat, citat de adevarul.ro.

Pablo Escobar, cel mai cunoscut lord al drogurilor din Columbia, şi-a început ascensiunea ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin - un nume puternic, cu o valoare de mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor. Escobar a cheltuit bani grei pe obiecte de lux şi proprietăţi, în toată lumea, însă legendele urbane i-au făcut pe mulţi să creadă că o mare parte din fabuloasa lui avere nu a fost găsită încă si zace ascunsă pe undeva, prin Columbia şi America Centrală.

Cu sprijinul guvernului columbian, Discovery porneşte pe urmele acestei presupuse comori îngropate într-o nouă serie, intitulată Escobar’s millions ce va fi difuzată în cursul acestui an. În România, programul va fi difuzat în a doua jumătate a acestui an. 
 

×
Subiecte în articol: Pablo Escobar
Parteneri
Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvenţă!
x close