Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cea mai emoționantă poveste de iubire. El i-a donat ficatul, ea i-a dat inima

Cea mai emoționantă poveste de iubire. El i-a donat ficatul, ea i-a dat inima

Cea mai emoționantă poveste de iubire. El i-a donat ficatul, ea i-a dat inima
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Oct 2016   •   10:57

Doi tineri din Illinois, SUA, au poveste de iubire desprinse parcă din filme. Chris Dempsey, fost ofițer în marină, i-a donat unei străine jumătate din ficatul lui, iar ea i-a oferit inima ei, devenindu-i soție, potrivit Libertatea.ro.

În martie 2014, medicii i-au spus lui Heather Kruger, în vârstă de 27 de ani, diagnosticată cu cancer la ficat în stadiul patru, că dacă mai are doar câteva luni de trăit. Singura ei șansă de supraviețuire ar fi fost un transplant de ficat, însă lista de așteptare era mare.

Salvarea ei a venit însă de la o persoană pe care nici măcar nu o cunoștea. Chris Dempsey lua prânzul într-o cantină când l-a auzit pe vărul lui Heather, Jack Dwyer, vorbind despre probleme ei de sănătate și că dacă nu va găsi un donator, aceasta va muri. Astfel, impresionat de drama tinerei, Chris l-a rugat pe Jack să-l prezinte verișoarei lui, pentru că vrea să o ajute și să fie testat să vadă dacă e compatibil.

S-a dovedit că cei doi se potriveau perfect și, fără să stea pe gânduri, s-a făcut operația. Heather a simțit că are o legătură specială cu Chris și astfel, după operație au păstrat legătura și încet-încet s-au apropiat și s-au îndrăgostit unul de celălalt, apoi s-au căsătorit. 

×
Subiecte în articol: poveste de dragoste ficat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close