Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cine este eroul care a salvat de la înec o femeie și un copil, cu prețul propriei vieți. A sărit în marea agitată fără să stea pe gânduri!

Cine este eroul care a salvat de la înec o femeie și un copil, cu prețul propriei vieți. A sărit în marea agitată fără să stea pe gânduri!

Cine este eroul care a salvat de la înec o femeie și un copil, cu prețul propriei vieți. A sărit în marea agitată fără să stea pe gânduri!
09 Aug 2017   •   17:51

Gestul lui Adrian Ciureanu, eroul care a salvat o femeie și un copil în Mangalia, a impresionat o țară întreagă. Tânărul din județul Argeș și-a sacrificat propria viață, intrând în marea agitată pentru ca semenii săi să trăiască. Trupul acestuia a fost adus la mal de curenți. Tânărul avea 31 de ani și era căsătorit, scrie libertatea.ro.

Adrian Ciureanu era din localitatea Stroești, comuna Mușătești, județul Argeș. Tânărul lucra la o firmă de construcții din Pitești și, din spusele apropiaților, avea planuri mari.

„Era un băiat liniștit. În ultima perioadă își cumpărase o locuință la Băbana și se mutase acolo pentru a pune la punct lucrurile”, a declarat, pentru Libertatea, Constantin Oancea, primarul comunei Mușătești, județul Argeș.

Bărbatul se afla, marți, pe plaja din Mangalia când o femeie și fetița acesteia – au intrat în marea și au fost la un pas de a fi înghițite de valuri. Deși scăldatul era interzis, Adrian Ciureanu n-a stat pe gânduri și a intrat în apă pentru a salva cele două persoane. L-a ajutat și pe soțul femeii care intrase, la rândul lui, în marea agitată.

×
Subiecte în articol: mangalia
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close