Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fiul lui Pablo Escobar a rupt tăcerea: „L-am implorat pe tata să înceteze de nenumărate ori” - VIDEO

Fiul lui Pablo Escobar a rupt tăcerea: „L-am implorat pe tata să înceteze de nenumărate ori” - VIDEO

Fiul lui Pablo Escobar a rupt tăcerea: „L-am implorat pe tata să înceteze de nenumărate ori” - VIDEO
04 Dec 2018   •   16:46

Fiul lui Pablo Escobar, Sebastian Marroquin, a vorbit într-un interviu despre epoca sângeroasă în care tatăl său era supranumit Regele Cocainei.

Marroquin susține că, după decenii de tăcere, are datoria morală de a spune public tot ce știe despre Pablo Escobar și este de părere că filmele despre tatăl său nu ajung să redea nici măcar suprafața cruzimii sale.  

„Mi se pare că imaginea lui Pablo Escobar a fost folosită ca să se spună povești despre el care nu sunt adevărate. Fiind fiul său, este datoria mea să spun adevărul despre Escobar. Nu este un adevăr care să mă ajute. Dimpotrivă, este un adevăr care îl arată pe tatăl mult mai rău decât felul în care este prezentat în filme”, a declarat Sebastian Marroquin, pentru Euronews.

Viața lui Pablo Escobar  este plină de „contraste și paradoxuri”. A construit terenuri de sport pentru ca „tinerii să se țină departe de droguri”, dar le-a „finanțat cu bani din droguri”.

×
Subiecte în articol: Pablo Escobar
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close