Antena 3 CNN Actualitate Inedit Groaznic! Ce a făcut Pablo Escobar când a aflat că una dintre amantele sale a rămas gravidă cu alt barbat

Groaznic! Ce a făcut Pablo Escobar când a aflat că una dintre amantele sale a rămas gravidă cu alt barbat

Groaznic! Ce a făcut Pablo Escobar când a aflat că una dintre amantele sale a rămas gravidă cu alt barbat
Sursa foto: Photo: Instagram/@culturanarco
31 Oct 2018   •   16:18

Pablo Escobar a ajuns sa fie idolul a milioane de oameni, dupa ce viata sa a fost portretizata in mai multe productii ca Narcos sau El Patron del Mal.

Celebrul traficant de droguri a ajuns sa fie cunoscut pentru viata sa luxoasa si plina de pericole, insa adevaratele orori au ramas ascunse in spatele productiilor TV, scrie sport.ro.

Escobar a ucis mii de oameni, personal sau prin asasinii sai, cei ce au instaurat un adevarat regim al terorii in anii 80 in Columbia prin asasinate si atentate cu bomba.

O astfel de fapta este relatata de Virginia Vallejo, cea care era una dintre cele mai cunoscute femei din America de Sud in anii 80, si care a ajuns sa aiba o relatie cu Pablo Escobar.

Aceasta a povestit ca la inceput lucrurile erau foarte frumoase intre ei, insa cu timpul Escobar a inceput sa isi arate adevarata fata. Virginia relateaza in carea publicata recent ce i-a facut Pablo unei amante care a ramas insarcinata cu alt barbat.

"A trimis 4 oameni de-ai sai sa o rapeasca si sa o duca la un veterinar, unde i-a fost facut un avort fortat, fara anestezie. Mai tarziu, chiar inainte sa fie prins, a ordonat ca femeia sa fie ucisa, ceea ce s-a si intamplat cu cateva zile inainte ca el sa fie omorat", a relatat Virginia in cartea sa.

×
Subiecte în articol: Pablo Escobar
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close