Antena 3 CNN Actualitate Inedit Interceptări marca SRI. Judecător: ”Am ascultat 20 de minute muzică populară. Era cea mai importantă probă a acuzării'

Interceptări marca SRI. Judecător: ”Am ascultat 20 de minute muzică populară. Era cea mai importantă probă a acuzării'

Interceptări marca SRI. Judecător: ”Am ascultat 20 de minute muzică populară. Era cea mai importantă probă a acuzării'
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Apr 2016   •   16:33

O judecătoare de la Curtea de Apel Cluj povesteşte cum a fost obligată să asculte 20 de minute de muzică populară, ca probă într-un dosar cu interceptări făcute în baza unui mandat de siguranţă naţională.

Lumeajustiţiei.ro publică un fragment din relatarea judecătoarei, care spune de asemenea cum a fost plimbată de la Înalta Curte la SRI la DNA în încercarea de a desecretiza nişte probe din dosar.

"În același dosar existau mai multe interceptări telefonice, bineînțeles, erau mai multe mesaje care erau considerate de către acuzare că fiind relevante în sprijinul dovedirii vinovăției. Și într-una din ședințele de judecată efectiv am stat și am audiat acele interceptări. Am să va spun că am trăit ceva ce am crezut că nu am să pățesc niciodată. (...) Am stat toți, de două sau de trei ori am reaudiat, și am ascultat muzică populară. 20 de minute. Se presupunea că era una din cele mai importante probe în acuzare", a spus judecătoarea.

 

×
Subiecte în articol: muzica populara SRI
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close