Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Mariana venea din zona Moldovei, iar când am cunoscut-o era deja într-o altă relație. Am încercat să o cuceresc din prima clipă pentru că îmi plăcea mult de ea. S-a mutat la mine, dar după trei ani…”. Doamne, cum s-a putut întâmpla asta?

„Mariana venea din zona Moldovei, iar când am cunoscut-o era deja într-o altă relație. Am încercat să o cuceresc din prima clipă pentru că îmi plăcea mult de ea. S-a mutat la mine, dar după trei ani…”. Doamne, cum s-a putut întâmpla asta?

„Mariana venea din zona Moldovei, iar când am cunoscut-o era deja într-o altă relație. Am încercat să o cuceresc din prima clipă pentru că îmi plăcea mult de ea. S-a mutat la mine, dar după trei ani…”. Doamne, cum s-a putut întâmpla asta?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Feb 2018   •   11:05

Când a cunoscut-o pe Mariana, femeia se afla într-o altă relație. Era o fată simplă, care venea din zona Moldovei, și părea extrem de bună și de caldă.

A încercat să o cucerească încă de la început pentru că o plăcea foarte mult. Când a reușit, i-a și cerut să se mute cu el.

În scurt timp, avea să-i afle povestea vieții. Tânăra provenea dintr-o familie foarte săracă și nu mai voia să treacă prin asta.
 
„I-am spus atunci că nu are de ce să își facă griji pentru ea, nu va trăi așa. Ura sărăcia și știa că ea va reuși în viață… Eu am ajutat-o să „reușească”. Nu a durat mult și a început să fie geloasă. Eu, prin natura jobului călătoresc mult. Nu am mai putut. Nu suporta să fiu plecat.

M-am gândit că se teme să nu o părăsesc, dar nu era cazul să sufere atât și nici să avem scandaluri. Am încercat să o calmez, dar lucrurile s-au agravat. Când eram plecat în deplasări refuza să mănânce. Iar când reveneam, trebuia să mă trezesc de la 6 să îi pregătesc ceva de mâncare. Ea se trezea la 6.30 și la 7.30 pleca la muncă. Lucrează ca secretară într-o companie mare. Dacă nu îi pregăteam eu de mâncare nu mânca. Se topea din picioare, suferea și plângea. I-am dat toate asigurările necesare. Degeaba”, a povestit bărbatul.

După trei ani de relație, bărbatul a înțeles că lucrurile nu mai pot continua așa. Mariana ajunsese să fie de o gelozie feroce, în plus îi cerea deseori bani.

„La o ceartă destul de mare mi-a spus că ea nu va pleca niciodată din apartamentul meu. Că îmi aruncă toate hainele în stradă și povestește tuturor că am abuzat-o. Că îmi va face probleme la serviciu. Că dacă plec, n-am decât să mă duc dracului, dar casa îi rămâne ei… Vi se pare o poveste SF? Să nu vi se pară… acum e în casa mea. Am plecat eu, iar ea nu vrea să plece”, a mai povestit bărbatul psihologului pe probleme relaționale.

 

×
Subiecte în articol: poveste de dragoste
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close