Antena 3 CNN Actualitate Inedit Paul se afla pe aeroportul din Otopeni și gustase dintr-un quiche, când brusc a înțeles că i se întâmplă ceva. „Doar așa am putut să mă urc în avion!”

Paul se afla pe aeroportul din Otopeni și gustase dintr-un quiche, când brusc a înțeles că i se întâmplă ceva. „Doar așa am putut să mă urc în avion!”

Paul se afla pe aeroportul din Otopeni și își luase ceva de mâncare, fără să bănuiască nimic din ce avea să urmeze.

Paul se afla pe aeroportul din Otopeni și gustase dintr-un quiche, când brusc a înțeles că i se întâmplă ceva. „Doar așa am putut să mă urc în avion!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Dec 2019   •   00:05

Fără să se gândească la consecințe, bărbatul gustase dintr-un quiche, după care a întrebat pe vânzătoare ce conține de fapt. Atunci a înțeles cruntul adevăr.

Din fericire, medicii au venit repede și i-au acordat primul ajutor. Întâmplarea a fost relatată pe pagina sa de Facebook.

„Mulțumesc doctorilor de la Aeroportul Otopeni că m-au reparat la timp să prind avionul. Am făcut imprudența să mănânc o îmbucătură dintr-un Quiche Lorraine pe aeroport și abia apoi m-am gândit să întreb dacă există și alte ingrediente in afara de cele listate din prima. Sunt. Țelina e printre ele. Sunt super alergic la țelină. Deci fun. La cererea mea a fost chemată o echipa de doctori. Rapid și profesionist mi-au contracarat mini-criza de alergie care se instala (injecții, etc, făcute pe loc). Așa am putut să mă urc în avion. Cool! And thanks”, scrie Paul.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close