Antena 3 CNN Actualitate Inedit Românul care a scăpat din iadul sirian: „A coborât elicopterul lângă noi şi a început să tragă!“

Românul care a scăpat din iadul sirian: „A coborât elicopterul lângă noi şi a început să tragă!“

Românul care a scăpat din iadul sirian: „A coborât elicopterul lângă noi şi a început să tragă!“
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
16 Iun 2017   •   11:18

Valeriu Tiţă, cel mai aventurier antrenor român, trecut în ultimii ani pe la unele dintre cele mai periculoase ţări din Asia, Siria şi Liban, şi-a spus povestea fascinantă într-un interviu pentru adevarul.ro.

Lumea fotbalului din România are impresia că cine se duce la arabi se lăfăie în bani şi duce o viaţă de huzur. Teoria e valabilă dacă ajungi la o echipă bogată din Emirate, Qatar sau Arabia Saudită. În caz contrar, luxul e inexistent.

Valeriu Tiţă a povestit câteva un episod care l-a marcat pe vremea când era în Siria, la Al-Shorta Damasc. ”Eram, la un moment dat, la un antrenament şi îmi aduc aminte că a coborât un elicopter la vreo 800 de metri şi a început să tragă într-o unitate militară! După aceea, auzeam cum explodau bombele. Ajunsese situaţia atât de periculoasă, încât, din cinci în cinci minute, se auzeau explozii, aruncau în unităţile militare cu proiectile şi se auzea toată noaptea”, a spus Valeriu Tiță.

 

×
Subiecte în articol: Siria elicopter razboi siria
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close