Antena 3 CNN Actualitate Inedit Unde să păstrezi banii în casă pentru ca aceștia să se "înmulțească"

Unde să păstrezi banii în casă pentru ca aceștia să se "înmulțească"

Chiar și banii dintr-un salariu consistent se "evaporă". Există însă unele trucuri la care poți apela pentru "înmulțirea" banilor, pentru că cei care se ocupă cu feng-shui-ul au observat că zonele pline de energie negativă din casă împiedică prosperitatea.

Unde să păstrezi banii în casă pentru ca aceștia să se "înmulțească"
de Gabriel Dano    |    23 Mai 2022   •   20:28

Potrivit teoriei feng-shui, locuința noastră este împărțită în anumite zone. Unele dintre ele atrag dragostea, altele – confortul și norocul, iar celelalte – banii.

Zona de sud – est răspunde pentru starea financiară. Este bine să pui acolo pușculița cu bani și să ai grijă să o alimentezi constant. Aici trebuie să păstrezi o parte din bani pe care i-ai obținut datorită succeselor profesionale.

Aranjarea corectă al acestui sector este legată de flori – această zonă trebuie să conțină nuanțe de verde, violet, purpuriu și auriu. De asemenea, este necesar să pui plante vii (de exemplu, un copac de bani) și bucăți de mobilier din lemn. Elementul Apei va crește acțiunea zonei de bogăție. Plasează un recipient cu apă, un mic acvariu sau o fântână decorativă în acest sector. Poți folosi imagini cu cascade, râuri, mări și oceane, scrie dozadesucces.ro.

Pot fi folosite și talismane pentru bani: peștișorul de aur, broasca de bani, monedele strânse pe un fir roșu sau alte obiecte care pot atrage prosperitatea materială. De exemplu, poți crea o vază specială pentru bogăție, care în învățăturile feng shui este considerată cel mai puternic talisman monetar.

Locurile din apartament care atrag prosperitatea

Să păstrezi banii, astfel încât să se înmulțească, trebuie puși în locurile puternice. Acestea sunt cele mai confortabile locuri în care obțineți o doză de energie și te relaxezi după o zi de lucru. Locul puterii poate fi creat independent, alegând o cameră adecvată pentru energie sau o parte din ea.

În aceste locuri este bine să păstrăm economiile, dar pentru a crește profiturile trebuie să avem grijă de volum. Cele mai bune elemente sunt nuanțele roșii sau verzi: cutii din lemn, portofele din piele, cutii frumoase făcute de manual.

Poți aranja un loc de păstrare a banilor la mansardă. Locul cel mai favorabil va fi un loc retras sub un cuib de pasăre sau un stup cu albine sau viespi sălbatici.

 

×
Subiecte în articol: bani feng-shui
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close