Antena 3 CNN Actualitate Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, la Guvern, pentru o discuţie cu Victor Ponta

Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, la Guvern, pentru o discuţie cu Victor Ponta

Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, la Guvern, pentru o discuţie cu Victor Ponta
Sursa foto: Foto:Agerpres
19 Feb 2014   •   16:30

Însărcinatul cu afaceri al SUA în România, Duane Butcher, a venit la Guvern pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, informează Mediafax.
   
În luna decembrie 2012, după ce ambasadorul american Mark Gitenstein şi-a încheiat mandatul în România, Duane Butcher, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA. El ocupă această funcţie până la sosirea noului ambasador al SUA în România.
   
Discuţia cu premierul Ponta are loc în contextul actualei crize guvernamentale, generată de neînţelegerile dintre PSD şi PNL, dar şi după ce Ambasada SUA s-a pronunţat, marţi, privind decizia de neridicare a imunităţii deputatului Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenţă.
   
Astfel, Ambasada SUA a transmis că nu comentează anchete în desfăşurare, dar a subliniat că toţi demnitarii trebuie să respecte cele mai înalte standarde etice.
   
"Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. Toţi demnitarii trebuie să respecte cele mai înalte standarde etice", se arată în răspunsul misiunii diplomatice.
   
Camera Deputaţilor a respins, luni, prin vot secret, ridicarea imunităţii deputatului PSD Vlad Cosma.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta scandal usl
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close