Antena 3 CNN Actualitate Invitaţii de la petrecerea dată de miliardarii lumii la Castelul Bran au luat prânzul la un restaurant din Braşov

Invitaţii de la petrecerea dată de miliardarii lumii la Castelul Bran au luat prânzul la un restaurant din Braşov

Cei mai bogaţi oameni ai lumii, actori de renume mondial şi artişti, toţi invitaţi la petrecerea de Halloween organizată la Castelul Bran, au luat prânzul, astăzi, la un restaurant din Braşov.

Invitaţii de la petrecerea dată de miliardarii lumii la Castelul Bran au luat prânzul la un restaurant din Braşov
Sursa foto: Mediaflux.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2022   •   12:48

Măsurile de securitate au fost unele excepţionale, astfel că, pe lângă gărzile de corp personale, organizatorii petrecerii au luat în calcul şi toate ieşirile invitaţilor, inclusiv prânzul de astăzi, astfel că în zona restaurantului au fost plasaţi numeroşi agenţi de pază care i-au ţinut la distanţă pe cei care ar fi putut să îi deranjeze pe invitaţii speciali ai petrecerii.

Accesul în restaurant s-a făcut pe bază de invitaţie, care a fost sub forma unei brăţări.

Între timp, la Castelul Bran se fac ultimele pregătiri. Începând cu ora 16.00, accesul publicului va fi interzis, astfel că organizatorii vor pune la punct ultimele detalii ale petrecerii la care vor participa aproximativ 150-200 de persoane.

Potrivit unor surse, petrecerea este organizată de Peter Thiel, co-fondator Paypal, miliardar în Top Forbes. Thiel, care este bun prieten cu cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, a sosit în România încă de vineri seară pentru a se asigura că totul este în regulă.

Invitaţii au început să sosească încă de ieri, unii pe aeroportul Otopeni din Bucureşti, iar alţii pe aeroportul Băneasa. Ulterior, toţi au fost transferaţi cu elicoptere la Ghimbav, iar ulterior au fost duşi la pensiunile din Bran, acolo unde au fost cazaţi.

De asemenea, alţi invitaţi s-au cazat chiar şi în pensiunile de lux din Braşov, printre ei numărându-se actori şi artişti cunoscuţi în întreaga lume.

Nu se cunoaşte încă dacă Elon Musk a ajuns sau nu în România, însă o parte dintre invitaţii speciali ai petrecerii de Halloween de la Castelul Bran urmează să ajungă în această după-amiază pe aeroporturile din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Brașov Castelul Bran Peter Thiel Elon Musk
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close